Restaurant Vroenhout

De geschiedenis van het buurtschap gaat terug tot het jaar 1271 waarin de Norbertinessen een klooster vestigen te Vroenhout (nu gemeente Roosendaal). Vanaf het begin willen deze religieuzen een gasthuis voor mensen van velen gezindten zijn. In hun priorij bieden ze voorbijgangers een moment van rust om even op verhaal te komen.

Restaurant Vroenhout is gelegen in het centrum van dat vroegere klooster. De inmiddels, na een verwoestende brand, weer opgebouwde boerdeij biedt u alle mogelijkheden om eens echt te genieten van de unieke Brabantse sfeer die deze omgeving herbert.

Ongedwongen genieten van de perfecte ambiance en de seizoensgebonden gerechten. Meesterkok Nico van Beekveld en zijn keukenbrigade laten u kennis maken met het begrip 'smaak' zoals u nimmer heeft ervaren.

Genieten van een lichte lunch op ons terras? Gezellig dineren in een uitgekiende omgeving? Alle mogelijkheden tezamen om uw kennismaking onvergetelijk te maken.

Tevens bestaat de mogelijkheid om bij restaurant Vroenhout in een aparte zaal op de eerste verdieping ongestoord te vergaderen.

Elke zondag serveren wij een 6-gangen LAZY SUNDAY LUNCH incl. een glas heerlijke zondagse bubbels voor maar € 68,50. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom, wel graag van tevoren reserveren.

Bekijk hieronder onze agenda voor de rest van het jaar.

Lore en Nico van Beekveld en team


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake