Restaurant Crijns

Restaurant Crijns, de parel van de Brabantse Kempen

We verwelkomen je graag bij hét restaurant in de Brabantse Kempen. De Brabantse Kempen is een prachtige regio waar veel wordt gewandeld, gefietst en genoten van de indrukwekkende natuur en de Brabanste gezelligheid. Ons restaurant in Bladel is gevestigd in het hartje van deze speciale streek en ademt de gastvrije Brabantse sfeer.

Het restaurant voor een heerlijke avond uit

De prachtige uitstraling van ons restaurant in Bladel is een van de eerste dingen die onze gasten opvalt. Gevestigd in een oude boerderij, met zowal aan de binnen- als buitenkant prachtige karakteristieke boerderijdetails. De binnenkant heeft een complete metamorfose ondergaan. Moderne en industriële toevoegingen hebben het interieur opgefrist zonder aan de huiselijke sfeer teniet te doen. Gastvrouw Imke en haar team zorgen voor een gemoedelijke sfeer en een bijzonder welkom gevoel, het uitgangspunt voor een heerlijke middag of avond.

Laat u verrassen

Chef Marc en zijn team van gepassioneerde koks verrassen je graag. Ons verrassingsmenu wordt veel gekozen, samengesteld met de beste ingrediënten en met liefde en aandacht bereid. Vanzelfsprekend vragen we waar we rekening mee dienen te houden. Bij ons culinair menu bieden we een bijpassend wijnarrangement aan. De mooiste wijnen van over de hele wereld. We kiezen onze wijnen op smaak en karakter bij elk gerecht, waarbij halve glazen ook mogelijk zijn. 

Kaas als dessert, een prachtige afsluiter van uw diner

Dezelfde liefde voor dagverse ingrediënten waarmee we het diner bereiden, hebben we ook voor onze kaas en port. Uiteraard mag je zelf kiezen, maar we zijn enorm enthousiast over onze eigen kaaskamer. Een speciaal plekje in ons restaurant. Meer dan 40 speciale kazen van Nederlandse bodem, maar ook zeker uit onze eigen streek doen de kaasliefhebber watertanden. Huisgemaakte marmelade, vers desemkrentenbrood en een goed glas port maken de afsluiter van het diner compleet. Nog even lekker nagenieten van het diner onder het genot van een kop koffie, een goed glas whisky of cognac? We adviseren graag of kies zelf je favoriet uit onze uitgebreide drankenkaart. Als onze gasten vervolgens voldaan en met een tevreden glimlach huiswaarts keren, dan is onze avond geslaagd!

 


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake