O&O

Chef de cuisine Danny Tsang en gastvrouw Helena delen nu al meer dan 30 jaar hun passie voor goede wijnen en de verfijnde Oriëntaalse keuken in een inspirerende omgeving met hun gasten.

Een bezoek aan O&O staat garant voor een avond genieten van bijzonder, Oriëntaalse gerechten, die hun oorsprong vinden in Maleisië, Singapore, Thailand, Hong Kong en Japan, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken. Wij nemen u graag mee op een culinaire verkenningsreis.

Restaurant O&O is een echt familiebedrijf. De afgelopen jaren hebben Danny en Helena hun passie steeds meer overgedragen op hun kinderen, die elk op hun eigen manier een belangrijke rol spelen in het restaurant. 

Monica Tsang

Maître-Sommelier

Talentvol Gastvrouw van het Jaar Gault&Millau 2016

Monica (1985) is sinds haar jonge jaren actief binnen het bedrijf. Na de Hotelschool V.T.I. Spijker te Hoogstraten, België vervolgde ze haar studie aan de Hotelschool Den Haag en sloot haar Bachelor studie af met een stage bij het Mandarin Oriental Hotel, Hong Kong. 

Ze is nu verantwoordelijk voor de organisatie van de bedieningsbrigade, PR & Communicatie.

O&O is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de A58. St. Willebrord is hierdoor makkelijk te bereiken vanuit de belangrijkste grote steden in de buurt - Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake