Hostellerie Vangaelen

"Ik heb altijd al het gevoel gehad thuis te zijn als ik in Italië was. Alsof ik de taal beheerste en de keuken kende. En toch word ik iedere keer weer verrast door de puurheid en eenvoud van sommige gerechten. Als ik de Italiaanse keuken zou moeten definiëren in één woord, dan is het eerlijk” ….

Aldus Armijn in zijn kookboek, waarin hij zijn passie met u deelt, zijn filosofie vertelt waarom Italië, waarvan zijn gedrevenheid.

Er zijn nog enkele exemplaren te koop van dit boek. Heerlijke verhalen van en met onze vrienden, recepten en sprekende foto’s van alle gerechten.

Heerlijk de zomer … de zon is warmer, we trekken erop uit.  Alles in volle bloei, volop primeurs. Mooie producten van eigen bodem die wij met puur ambacht bewerken. We noemen het niet voor niets: Koken met flair en passie.

Kom proeven van de nieuwe kaart. Nieuwe gerechten, nieuwe opmaak en presentaties, reserveer snel in onze ‘keuken van dicht bij ons.


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake