ff Swanjéé

ff Swanjéé is een jong en dynamisch restaurant in hartje centrum 's-Hertogenbosch, met voor ieder wat wils. Na 6 jaar echt een begrip in den Bosch. ff Swanjéé staat voor Gastvrijheid, Beleving en Kwaliteit, dit zijn de fundamenten van het bedrijf. 

ff eten, ff een cocktail, ff genieten, ff uitrusten, ff chillen, ff een Wapazz, ff een bakje koffie, ff internetten, ff een goed glas wijn, ff een brand biertje, ff een steak: alles kan.

Bij ff Swanjéé werken we met eerlijke kwaliteitsproducten, deels biologisch en altijd zoveel mogelijk zelfgemaakt. We creëren voor de gast een gezellige gastvrije omgeving waar men kan genieten van gunstig geprijsde spijzen en/of dranken.

Wat dacht u van een top kogelbiefstuk van Ocean Beef of een mooie Bavette van Angus Beef van de Creekstone Farm, bereid op onze vapeur grill aan de chef's table. Ook verrukkelijke wapazz (wereldse kleine gerechten), zorgvuldig door onze chef voor u samengesteld.

Bij dit alles kunt u genieten van een topwijn uit onze selectie van 40 wijnen per glas, een van onze vele (12) Gin & Tonics of een fferassende cocktail, gemaakt met verse ingrediënten of een heerlijk (speciaal)bier van onze uitgebreide bierkaart.


2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake