Privilegepas

Algemene Voorwaarden Privilegepas Noord-Brabant Culinair

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het programma van Brabantse Genieters en het gebruik van de privilegepas.

 

1. De privilegepas wordt je kosteloos aangeboden door een bij Noord-Brabant Culinair aangesloten restaurant, of een van onze founding partners. Voor een overzicht van de restaurants, verwijzen we je naar ‘restaurants’ in het menu op deze website.

2. De privilegepas kan ook worden aangevraagd door een mail te sturen aan info@nbculinair.nl onder vermelding van je voornaam; naam; adres; emailadres en telefoonnummer.

3. De privilegepas is persoonlijk en heeft een uniek nummer.

4. Door het invullen van je naam, emailadres, telefoonnummer en datum ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden voor het gebruik van de privilegepas.

5. Houders van de privilegepas bieden we het Brabants Genietersprogramma aan. Via email word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten die we organiseren door en met onze Brabantse chefs. 

6. Noord-Brabant Culinair gebruikt je gegevens om je te informeren, inspireren op culinair en lifestyle gebied, via onze nieuwsbrief.

7. Indien je er geen prijs op stelt onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kun je je te allen tijde uitschrijven uit ons bestand.

8. Noord-Brabant Culinair zal zeer vertrouwelijk omgaan met je persoonlijke gegevens en deze niet aan derden verstrekken.

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake