Over ons

 

In Noord-Brabant Culinair zijn Brabants beste restaurants verenigd met als doel van elkaar te leren, elkaar te helpen en gezamenlijk met elkaar op te trekken. Samen willen we Noord-Brabant als de Bourgondische provincie op de kaart zetten en het Brabants culinair erfgoed behouden. Het fundament onder Noord-Brabant Culiniar wordt gevormd door onze founding partners, een achttal grote Brabantse bedrijven die ons ondersteunen en versterken.

Extra activiteiten in plaats van korting voor pashouders

Door onze privilegepas willen we alle Brabantse genieters inspireren en uitdagen, niet alleen op culinair gebied, maar ook op het gebied van vrije tijd en lifestyle. Wij hebben onderzocht hoe we de pas nog beter kunnen laten aansluiten op de behoeftes van de pashouders en de restaurants. Dat heeft tot gevolg dat per 1 januari 2018 de tien procent korting bij restaurants vervalt. In ruil daarvoor bieden wij vanaf 2018 het Brabants Genietersprogramma aan.

Brabants Genietersprogramma

De meeste pashouders houden niet alleen van lekker eten en drinken, maar van ál het moois dat onze provincie te bieden heeft. Denk aan cultuur, natuur, kunst en muziek. Daarom hebben we het Brabants Genietersprogramma opgezet waarin we speciaal voor pashouders bijzondere activiteiten organiseren die tot in de puntjes geregeld zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van een kookworkshop onder leiding van een chef-kok in de bijzondere ambiance van een oude kapel? Of een ontvangst op het VIP-dek van een festival, een culinaire fietstocht, een ontvangst bij de Brabantse dag in Heeze, culinaire Bourgondische evenementen in de provincie....?

Je bent als Brabantse Genieter voor ons heel speciaal. En we hopen dat we mooie activiteiten gaan organiseren die passen bij jouw interesse. Houd je mailbox in de gaten, want vanaf januari gaan we je inspireren en informeren.

Wil je in het bezit komen van onze privilegepas? Ga genieten bij onze restaurants en sluit je aan!

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake