Hostellerie Vangaelen in Heeze zoekt chefkok

Functieomschrijving

Als Chefkok ben jij verantwoordelijk voor de Culinaire ambities van onze Hostellerie met restaurant, 14 hotelkamers en aparte ruimtes voor groepen. Als inspirator sta je tussen de bedieningsbrigade, keuken en de gasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de HACCP, inkoop en planning, menukaart en gerechtenontwikkeling.

Je houdt van een uitdaging, je innoveert, je passie en ambachtskills voeren de boventoon. Je hebt een duidelijke visie waar je culinair en gastronomisch staat, of wilt komen.

Jouw opleiding:

Diploma Zelfstandig werkend kok MBO4

Kennis van HACCP

Ervaring als zelfstandig werkend kok of sous chef

Leermeester en BHV

Soort dienstverband: Voltijd, Onbepaalde Tijd

 

Voor meer informatie bel met Wim van Middelaar op 040-2263 515

     http://www.hostellerie.nl

 

 

2014 Noord Brabant Culinair     Algemene voorwaarden     Disclaimer

Web development by Fruitcake